product
IndustriŽle Ethernet-switch
20-7-2007 - Advantech eAutomation brengt een nieuwe serie industriŽle Ethernet-switches op de markt, de EKI-modules.

De EKI-modules bestaan uit een 5/8-port industriŽle unmanaged Ethernet-switch, met een redundante dubbele voedingsingang in een stevig metalen chassis, geschikt voor DIN-rail montage.
De EKI-2525/2528 heeft een 12~48 VDC redundante voedingsingang en is uitgevoerd met een tweevoudig beschermingsmechanisme: het ene beschermingsmechanisme voorkomt verkeerd aansluiten van de polen en het andere mechanisme is een automatische zekering tegen overbelasting. Zodra de stroom weer op nominaal niveau is, zal de EKI weer gaan werken. Elke poort van de EKI-2525/2528 heeft twee LED-lampjes om de transmissie snelheid en data transfer aan te geven. Er is een relaisuitgang voor een alarm aanwezig. In het geval van een stroomstoring zal een ingebouwde LED het alarm activeren zodat de beheerder hiervan wordt bericht. Engineers kunnen de hardware status verifiŽren door de LED te controleren zodat storingen eenvoudig en snel kunnen worden getraceerd.
EKI-2525/2528 is uitgevoerd in een compacte metalen behuizing volgens IP30 normering, geschikt voor stoffige industriŽle omgevingen.

Meer informatie: www.advantech.nl